Najnovšie recenzie zo sekcie Topánky na bicykel
- pekny tvar
- su dobre
Na základe predošlých odporúčaní som rovno zvolila o jeden stupeň väčšie číslo. Sadli perfektne. Moje obavy, že veľkosť 40 bude pôsobiť robusne sa nenaplnili. Tretry majú funkčný design ideálny na spoznávacie cyklovýlety keďže chôdza v nich je pohodlná a "neklopkajú".
Sú to moje prvé tretry, no zatiaľ som spokojná.
Vyborne aj tovar aj komunimacia s predajcom
- Predchádzajúca triatlonová tretra s BOA systémom neprirodzene obopínala nohu, teraz som spokojný.
- Používam na triatlon
- Celá plocha tretry odráža svetlo - bezpečnosť
- Je skôr na užšie chodidlo
zatiaľ nič
Dobre držia
- Prvé tretry som mal čierné,skoro sa mi nohy v lete upiekli,tak som si kúpil bielé,tie sú na pokraji životnosti,tak som sa rozhodol pre nové a samozrejme čierné,tretry sú dobré len neviem kde som rozmýšľal,že som si zas kúpil čierné,je marec a teplo v nich ako v auguste.Asi to už bude vekom!!!
5-10 kvalita ako vždy
- priedušné
- topánka je širšia v mieste kde sú prsty čo pre ľudí so širšou nohou je fajn
- dĺžka šnúrok je ideálna (krátka aby nezavadzali)
zatiaľ iba vyskúšané,sedia dobre,jazda ešte bude
- Jednoduche obuvanie
- Jednoduche zapinanie
- Lahko sa cistia mokrou handrou
- Dobre sa v nich chodi aj po blate
Five Ten je moja obľúbená značka,
rád ju využívam tenisky na MTB
bicykel, topánky na turistiku a tak
som si kúpil aj na voľný čas.
Doporučujem sú super.
Tretry veľkosť 44. Pre porovnanie štandardne nosím adidas 43 1/3 ,pracovné topánky 43 turistické garmonty 43. Topánka je celkom ľahká dobrá na chôdzu, zatiaľ len namontované kufre tak uvidíme neskôr. Lepší kúpiť o číslo väčšie. Pohodlná tretry.
- Výborné spracovanie,vymenitelnosť opotrebovaných súčasti
- Rozbalíš, obuješ, pritiahneš kolečko a ideš. Veľmi dobrý pocit mám z nich . Kúpil som o číslo väčšie ako odporúčajú a je to dobre - jak riť na šerbeľ -
- velmi lahke, výborne sedia na nohe, hlavne vrch. stsré som ma force, tam bolo šnorovanie, zips, suchý zips, a bolo to hrubé hlane navrchu. čo sa týka zimy, uvidim, ale po 0 nechodím.
Mäkké a príjemné
- Pekne a dobre
Kúpil som o číslo väčšie ako nosím bežné topánky a sadli
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »