Najnovšie recenzie zo sekcie Topánky na bicykel
- na nohu sadli ako uliate. Ešte neodskúšané v mraze ale verím, že ich ocením
- Kvalitné
FORCE GLACIER ROAD čierne
Pridané: 17. novembra 2024
(naposledy upravené 17. novembra 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
- dobre drží nohu, jednoduché nastavenie
chýbajú pól čísla veľkosti
pekne a pohodlnne cyklisticke topanky, platformy, velmi dobre drzia na pedale a bicykel pri jazde po trailoch je plne pod kontrolou jazdca
Treba pre istotu objednať o pol čísla väčšiu obuv ako je vaša bežná veľkosť.
Slušný a ochotný predajca.
Tretry padli ako uliate.
- Ľahko sa čistia
Vyberal som na cykloturistiku sú ľahké sedia perfektne,kupoval som k nim magnetické pedále magped sport 2 150N, takže som len pliešky nahodil,nastavil a vyrazil na cesty.
Syn ja s obuvou max. spokojny, pekne, pohodlne a hlavne funkcne.
- dobre sadli na nohu
- kvalitná obuv Scott
- BOA systém
Perfektna rychlost na druhy den som mal tovar
- Pohodlné, ľahké.
skvele sedia, kupil som si o cislo vacsie a uplne super.
- velmi pohodne boty co sa tyka chodenia
- kvalitna podrazka
- reflexne prvky
- velkost sedi podla tabuliek, zobrala som tu istu ako nosim letne tretry
- trochu menej zateplene
- tazsie nazuvanie
Mala som moznost porovnat s modelom Celsius XC Artic, strihovo su o nieco sirsie - rovnaka velkost (aj ked by som tiez uvitala trooosku sirsie u prstov), tym padom pohodlnejsie aspon pre mna, podrazka velmi dobra aj na chodenie, velmi stabilne a pohodne sa v nich chodilo (po dome ovela komfortnejsie ako s Celsiusmi), akurat to zateplenie bolo o poznanie slabsie. To ze ie su vodeodolne by mi nevadilo, ale uz vo vnutri bolo citit, ktora bota viac hreje. Podla tychto pocitov by som povedala, ze tento model je skor na tu jesen/jar, mozno nad 8°C, Celsiusy by sa dali asi aj okolo nuly. No to je individualne, kazdy vnima chlad inak. V kazdom pripade kvalitne trery, za tu cenu odporucam.
- dobre zateplene
- vyzeraju odolne
- cislovanie podla tabulky
- hodne reflexnych prvkov
- trochu tazsie sa obuvaju, treba uplne uvolnit viazanie, potom to docela ide
- strih asi nie uplne na siroke chodidla
Topanky som vratila, mam relativne sirku nohu, boli mi uzke (na dlzku este priestor bol). Na vyskusanie po dome sa dali, ale bolo to ltt, v chlade mi trochu nohy opuchnu, pocas bicyklovania uz by to nebolo komfortne. Inak dobre drzia/obopinaju nohu, podla konstrukcie sa budu aj lahko cistit a kedze tvrda cast konci pod clenkom, aj su v ramci moznosti dobre na chodenie.
- Pomer kvalita a cena
- nízka váha
- dobrá odolnosť voči vode
tretry su super odporúčam
Po ciernych som kupil aj biele
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »