Najnovšie recenzie zo sekcie Topánky na bicykel
- tovar bol na druhe den na predajnom mieste, kde som to vedel aj vyskusat
- Na moje užšie chodidlá sedia a nerobia sa pri dotiahnutí záhyby.
Sadli ako uliate
Aj predtym som mal Shimano tretry, ale klasicke na snurovanie. Toto prevedenie s BOA viazanim sedi u mna este lepsie. Bezne topanky mavam velkost 42,5- 43 a mal som odskusane, ze Shimano tretry velkosti 43 su pre mna uplne presna velkost. Pre niekoho, komu presne nesadne velkost a bude ich mat kusok vacsie, moze byt kolecko na tretre privelmi vpredu a mozu mat pocit, ze sa vyzuva pata. Skusal som u kamarata 44 a presne toto sa tam prejavovalo. Inak moje prve tretry s s BOA viazanim a je to navykove... som zvedavy, kolko to vydrzi.
Musím povedať že sú naozaj , tak ako odporúčajú ostatní, širšie ako iné tretry a presne takéto som hľadal. Aj hrubsiu ponožku môžem použiť keď sa ochladí. A ďalší postreh, naozaj si treba kupovať o číslo väčšie ako nosíte od iných výrobcov. Sú aj veľmi dobre vetrané počas jazdy....
Zvyčajne nosím topánky veľkosti 28,5 cm...na základe odporúčania v popise produktu a nedostupnosti mojej veľkosti som objednal veľkosť 29 cm. Topánky mi sedia a sú veľmi pohodlné... odporúčam. Výborne držia na pedáloch a taktiež na gripe longboardu.
Zatiaľ najlepšie tretry čo som mal!
- Musíte si kúpiť o číslo väčšiu veľkosť, ako bežne nosíte, ale to už viacerí písali, ale inak ok.
- Mám verziu MID, plná spokojnosť.
Mám verziu MID týchto topánok a maximálna spokojnosť. Tieto nižšie budú slúžiť ako letné s “turistickejsim “zameraním. Čiže niečo také ako “hrady a zámky “ :-) Majú po bokoch tuhšie zmes tak sa snáď rýchlo nezoberú .
Dal som síce 5 hviezd no priznávam, že ešte som ich nevysķúšal....až o 2 dní ich dostanem.
kvalitne tretry s BOA system. Velmi dobre spracovanie materialov a su stylove. Dcera ich ma na gravel a po prvej jazde si ich rozhodne chvalila. Produkt urcite odporucam.
- Sú naozaj veľmi dobre som veľmi spokojný
- Perfektne fixujú chodidlo
- Pomer cena kvalita super
Je to turistika tretra.
Dobre sa v nej bicykluje aj chodí.
Pekná farba modrá a celkom ľahké.
Som prekvapený s kvalitou prevedenia a odporúčam.
Ľahučké a najlepšie na leto.
Pekné prevedenie
- Dobrý priľnavosť ku pedálom,priedušnosť
- sirsie
- pohodlne
Vyzerá skvele, sedí dobre na nohe. Horšie sa obúva a na chladnejšie a daždivé jazdy nahodím návleky.
Ale pocit pri jazde skvelý, sú to ľahké a pohodlné črievičky. Nosím aj na MTB aj na gravel.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »