Najnovšie recenzie zo sekcie Topánky na bicykel
- kvalitné spracovanie
- ľahké uťahovanie tretier
- úzka manžeta kotníku komplikuje obúvanie tretier
Veľkosť o číslo väčšie, pohodlné.
- vskutku podareny dizajn zenskych tretier
- Kvalita, podrážka na platformy, boa systém...
- Jazyk topánky trošku tlačí na nárt nohy, boa systém nedovoľuje uvoľniť poslednú slučku ako na šnúrkach, ale dá sa zvyknúť, v pohode
- Ak máte vyšší nárt nedá sa to obuť.
- Super, spokojnosť
- sedia na nohe, dobre slúžia
-------
- pohodlné
tovar dobrý
Špičková kvalita , spravil somsi predčasné Vianoce !
- ok
- Pevne
- Lahke
- Sadli presne
- Pekne prevedenie
- Lahko sa cistia aj od blata
Zatial pouzite na 1 maratone 25km blata a dazda po maratone som ich hodil do pracky ze skusim...ako keby tam neboli neposkodene a opat ako nove odporucam
- Velmi dobrý grip podrážky na kovových pinoch. Použitelné aj na plastových pedáloch aj ked tam to takmer nemá o čo držať. Pohodlná topánka s luxusnou šírkou pre prsty. Konfortné aj pri celodennom nosení. Vystužená špička topánky, síce nieje úplne pancierová ale pomôže. Vcelku priedušné, o dosť lepšie ako moje staré tretry.
- Treba si vybrať väcsiu velkosť ako bežne nosíte. Zvyčajne nosím UK40-UK40 1/3 a teraz mi sadli UK41.
Sú to moje prvé tretry a zatiaľ spokojný
- pohodlné pre chodidlá (mäkší strih ako klasické tretry)
- botaskový dizajn
- podrážka vhodná asi aj na dlhšiu chôdzu v teréne
- BOA koliesko pre rýchle doťahovanie a uvoľňovanie tretry
- číslovanie nesedí ani podľa tabuľky výrobcu Shimano. Ja bežne nosím obuv 44-45. Tu som musel siahnuť na 2. pokus po 46ke.
- BOA koliesko je len jedno, ale keďže na vrchu tak dokáže stiahnuť tretru vcelku pevne.
hladal som take, v ktorych sa da aj chodit v terene. Tieto splnaju moje predstavy.
kvalita
Po 5rokoch som sa rozhodol vymenit MTB Tretry FORCE velkost 42. Nove tretry dorazili, ale velkost mi uplne idealne nesadla. Predna cas tretry je viac zaoblena, tak ma trosku tlacili zo stran na prsty.
Poziadal som obchod o vymenu za vacsie, velksot 43.
Nove tretry dorazili o tri dni a velksot 43 sadla ako uliata.
Dcera ich ma tiez, ale v inej farbe a velkosti. Po troch sezonach stale vsetko OK. Takze ocakavam, ze aj tieto vydrzia aspon 5r :)
- Za tu cenu su relativne kvalitne...
- Cakal som ze cez tie vetracie otvory budu priedusnejsie...
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »